10 από τα καλύτερα έλαια τσαγιού για ακμή

10 από τα καλύτερα έλαια τσαγιού για ακμή

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Το λάδι δέντρων τσαγιού είναι ένα αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται συχνά σε κρέμες, λοσιόν, μάσκες προσώπου και καθαριστικά. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται με λάδι δέντρων τσαγιού μπορούν να ωφελήσουν άτομα με επιρρεπή σε ακμή δέρμα λόγω των αναφερόμενων αντιφλεγμονωδών και αντιβακτηριακών ιδιοτήτων.

Ένα άτομο με ακμή μπορεί να αναπτύξει σπυράκια και βλάβες λόγω της συσσώρευσης πετρελαίου στους πόρους. Η κατάσταση συνήθως επηρεάζει το πρόσωπο, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί στο πίσω μέρος και στο στήθος. Παρόλο που οι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακμή με μια σειρά από τοπικά και προφορικά προϊόντα διαθέσιμα over-the-counter και με συνταγή, μερικοί μπορεί να επιθυμούν να δοκιμάσουν μια φυσική θεραπεία, όπως τα αιθέρια έλαια.

Το λάδι δέντρων τσαγιού είναι ένα κοινό συστατικό στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος και λέγεται ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες για την ακμή.

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει αυτά τα οφέλη, θα εξερευνήσει μερικά από τα προϊόντα που ένα άτομο μπορεί να βρει online και να συζητήσει ποιοι παράγοντες μπορεί να επιθυμεί ένα άτομο να εξετάσει όταν ψάχνει για θεραπείες ακμής.

Γρήγορους συνδέσμους

  • Καλύτερο λάδι δέντρων τσαγιού για όλους τους τύπους δέρματος: ERA Organics Tea Tree Oil Cleanser
  • Κρέμα θεραπείας ακμής Keeva Organics Acne
  • Καλύτερο λάδι τσαγιού χωρίς σκληρότητα: Nexon Botanics Organic Tea Tree Oil
  • Best Lightweight Tea Tree Moisturizer: Dr. Jart+ Teatreement Moisturizer
  • Καλύτερο λάδι δέντρων τσαγιού με φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία: Κυριακή riley ufo ultra-clariusy face il
  • Λεπές βαθύ καθαριστικό πετρελαίου: COSRX LOW PH Good Morning Gel Cleanser Μάσκα νυχτερινής μάσκας κατά της αυτο-απότομης
  • Καλύτερη φυσική μάσκα πετρελαίου δέντρου τσαγιού: innisfree η πραγματική μου μάσκα συμπίεσης

Τι είναι το πετρέλαιο τσαγιού;

Το λάδι δέντρων τσαγιού αποστάζεται από τα φύλλα του εργοστασίου της Australian Melaleuca Alternifolia. Ονομάζεται επίσης “λάδι Melaleuca”.

Το Εθνικό Κέντρο Συμπληρωματικής και Ολοκληρωμένης Υγείας (NCCIH) γράφει ότι οι άνθρωποι προάγουν το λάδι τσαγιού ως θεραπεία για ακμή, πόδι αθλητών, ψείρες, μύκητα νυχιών, ακάρεα βλεφαρίδων, περικοπές και τσιμπήματα εντόμων.

Χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης δέρματος (OTC) για τις αναφερόμενες αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ένα άτομο δεν χρειάζεται συνταγή για να αγοράσει προϊόντα πετρελαίου δέντρων τσαγιού.

Πιθανές παροχές

Η έρευνα υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά οφέλη για το λάδι δέντρων τσαγιού.

Μια παλαιότερη μελέτη διαπίστωσε ότι η θεραπεία με 5% πετρελαίου τσαγιού μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της ήπιας έως μέτριας ακμής.

Επιπλέον, μια μικρή μελέτη του 2016 κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι μια θεραπεία 12 εβδομάδων με πηκτή πετρελαίου τσαγιού δεν προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες και σημαντικά βελτιωμένες περιπτώσεις ήπιας έως μέτριας ακμής. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται στη μελέτη περιελάμβαναν το ξεφλούδισμα, την ξηρότητα και την κλιμάκωση, αλλά όλα αυτά εξαφανίστηκαν από μόνα τους.

Μια άλλη μελέτη του 2016 σημειώνει ότι το λάδι τσαγιού μπορεί να είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν λιπαρό δέρμα, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της υπερβολικής πετρελαίου και να μειώσει το μέγεθος των πόρων.

Πιθανοί κίνδυνοι

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Συμπληρωματικής και Ολοκληρωτικής Υγείας, ένα άτομο δεν πρέπει να καταπιεί το πετρέλαιο δέντρων, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, προβλήματα αναπνοής και απώλεια συντονισμού των μυών (αταξία). Μπορεί επίσης να προκαλέσει κώμα.

Στην πραγματικότητα, αυτή η αναφορά περίπτωσης εξηγεί ότι ένα βρέφος ηλικίας 18 μηνών απαιτούσε την προσοχή έκτακτης ανάγκης όταν καταπιούν το λάδι δέντρων τσαγιού. Αναπτύσσουν την κατάθλιψη του κεντρικού νευρικού συστήματος και την αναπνευστική δυσφορία.

Το Memorial Sloan Kettering Cancer Center αναφέρει επίσης κάποιες παρενέργειες που μπορεί να συμβούν με τοπικά προϊόντα δέντρων τσαγιού. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Κνησμός
  • Ερυθρότητα
  • SUWNING
  • Διερύρωση ιστών μαστού σε αρσενικά

Επιπλέον, ο οργανισμός συμβουλεύει εκείνους με ευαίσθητο δέρμα για να αποφευχθεί η χρήση πετρελαίου δέντρων τσαγιού, καθώς υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθεί ένα εξάνθημα και άλλες δερματικές αντιδράσεις.

Αν και οι έρευνες υποδηλώνουν ότι τα αιθέρια έλαια μπορεί να έχουν κάποια οφέλη για την υγεία, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δεν παρακολουθεί ή ρυθμίζει την καθαρότητα ή την ποιότητα αυτών. Ένα άτομο πρέπει να μιλήσει με έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης πριν χρησιμοποιήσει αιθέρια έλαια και θα πρέπει να είναι σίγουρο ότι θα διερευνήσει την ποιότητα των προϊόντων μιας μάρκας. Ένα άτομο πρέπει πάντα να κάνει μια δοκιμή patch πριν δοκιμάσει ένα νέο αιθέριο έλαιο.

Πώς

επιλέξαμε το Medical News που επιλέγει σήμερα προϊόντα που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Τιμή: Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για ένα ευρύ φάσμα προϋπολογισμών.
  • Συστατικά: Τα προϊόντα απαριθμούν όλα τα συστατικά με σαφήνεια.
  • Ανησυχίες του δέρματος: Τα προϊόντα στοχεύουν σε μια συγκεκριμένη ανησυχία του δέρματος, όπως η ξηρότητα, η πετρελαϊκή ή η γήρανση.
  • Ασφάλεια: Τα προϊόντα περιέχουν συστατικά που είναι ασφαλή για τοπική χρήση.
  • Φυσικά: Τα προϊόντα προέρχονται από επιχειρήσεις που τηρούν τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας.

Καλύτερα προϊόντα πετρελαίου δέντρων τσαγιού

Σημειώστε ότι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι καθαρά βασισμένες στην έρευνα και είναι σωστές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.

ERA ORANICS TEA TERE TREE OIL CEROLSER

Καλύτερο λάδι δέντρων τσαγιού για όλους τους τύπους δέρματος

  • Σπάρη πετρελαίου, St. John’s Wort και σαλικυλικό οξύ
  • Μέγεθος: 8 υγρές ουγγιές (Fl oz)
  • Τιμή: 17,36 $

Συνιστά αυτό το καθαριστικό προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος. Η εταιρεία σχεδίασε αυτό το προϊόν για να αφαιρέσει τη συσσώρευση, να καθαρίσει τους πόρους και να βελτιώσει την υφή του δέρματος.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι μειώνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό εκτός από την εκκαθάριση της ακμής. Αυτό μπορεί να κάνει αυτό το καθαριστικό μια καλή επιλογή για άτομα που έχουν λιπαρό δέρμα, χρόνιο ξηρό δέρμα ή και τα δύο.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι αυτό το καθαριστικό είναι απαλλαγμένο από τη σκληρότητα και έχει ένα μη-φαινόμενο. Η ERA Organics συνιστά στους χρήστες να εφαρμόζουν το προϊόν δύο φορές την ημέρα και να το μασάζ στο δέρμα με κυκλική κίνηση για 30 δευτερόλεπτα πριν από το ξέπλυμα.

κατάστημα τώρα

Keeva Organics Acne Cream Cream , και το σουσάμι Seed Oil
  • Μέγεθος: 1 oz
  • Τιμή: 17,57 $
  • Το δέρμα με ομαλότερη εμφάνιση. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι εμποδίζει επίσης τα μελλοντικά breakouts και δεν πρέπει να προκαλέσει ξηρότητα.

    Η περιγραφή του προϊόντος δηλώνει ότι η κρέμα έχει ελαφριά υφή και ένα άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως ενυδατική κρέμα, γραφίτη ή καθαριστικό.

    κατάστημα τώρα

    Nexon Botanics Organic Tea Tree Oil

    Καλύτερο πετρέλαιο δέντρου τσαγιού χωρίς σκληρότητα

    • Μέγεθος: 1 fl oz
    • Τιμή: $ 12.50

    Αυτό το λάδι δέντρων τσαγιού είναι διαμορφωμένο για άτομα που έχουν ακμή, ξηρό δέρμα ή το πόδι του αθλητή. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να βοηθήσουν να απαλύνουν την ξηρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.

    Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν δοκιμάζει τα προϊόντα της σε ζώα.

    Ο κατασκευαστής συμβουλεύει την ανάμειξη αυτού του προϊόντος με ένα πετρέλαιο τριγλυκεριδίου μέσης αλυσίδας (MCT) πριν το εφαρμόσει απευθείας στο δέρμα.

    Ένα άτομο μπορεί επίσης να επιθυμεί να κάνει μια δοκιμή patch πριν χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν σε μεγαλύτερες περιοχές του δέρματος για να ελέγξει για τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις. Οι άνθρωποι πρέπει να κρατούν τα προϊόντα πετρελαίου τσαγιού μακριά από τα κατοικίδια ζώα, καθώς μπορεί να είναι τοξικά.

    Shop Τώρα

    Το Handcraft συνδυάζει το αιθέριο έλαιο τσαγιού

    το καλύτερο πετρέλαιο δέντρου τσαγιού για καθαρισμό

    • > Μέγεθος: 4 fl oz
    • Τιμή: 16,95 δολάρια

    Έχει επίσης ένα σταγονόμετρο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν το σωστό ποσό προϊόντος.

    Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα αιθέρια έλαια της δοκιμάζονται από ανεξάρτητα εργαστήρια για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

    Ένα άτομο μπορεί να αναμίξει αυτό το λάδι τσαγιού με λάδι φορέα για χρήση στο δέρμα του.

    κατάστημα τώρα

    Dr. Jart+ Teatreement Moisturizer

    Best Lightweight Tea Tree Moisturizer

  • Μέγεθος: 50 χιλιοστόλιτρα (ML)
  • Τιμή: $ 35
  • Δεν φράζουν τους πόρους. Στόχος του είναι να εξισορροπήσει τα επίπεδα του pH και της υγρασίας του δέρματος χωρίς να προκαλεί ερεθισμό ή ξηρότητα. Χρησιμοποιεί επίσης εκχυλίσματα φυτών και λουλουδιών για να ενυδατώσει και να απαλύνει το δέρμα.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να μειώσει το σμήγμα στο δέρμα. Ο κατασκευαστής αναφέρει μια μικρή κλινική μελέτη που διήρκεσε 4 εβδομάδες και είδε μείωση κατά 18,7% σε επίπεδα σμήγματος. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο αν η μελέτη πραγματοποιήθηκε ανεξάρτητα από την εταιρεία.

    Η εταιρεία συνιστά αυτό το προϊόν για λιπαρό και συνδυασμό δέρματος.

    Ένα άτομο μπορεί να εφαρμόσει αυτό το ενυδατικό δέντρο τσαγιού αμέσως μετά τον καθαρισμό του δέρματός του.

    κατάστημα τώρα

    Κυριακή Riley U.F.O. Εξαιρετικό έλαιο προσώπου

    Καλύτερο λάδι δέντρου τσαγιού με φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία

    • root
    • Μέγεθος: 0,5 και 1,18 fl oz
    • Τιμή: Ξεκινά από $ 40

    Οι πόροι, αποτρέπουν τα σπυράκια και φωτίζουν την εμφάνιση σκοτεινών σημείων.

    Ένα άτομο μπορεί να εφαρμόσει το λάδι στο πρόσωπό του, το λαιμό και το στήθος μετά τον καθαρισμό του δέρματος, της ημέρας ή της νύχτας. Η εταιρεία γράφει ότι το πετρέλαιο είναι γρήγορο να απορροφηθεί στο δέρμα.

    Κυριακή Riley ισχυρίζεται ότι παράγει προϊόντα χωρίς σκληρότητα και δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει βιώσιμη συσκευασία, ανακυκλωμένες σανίδες πολτού και φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια.

    Shop Τώρα

    COSRX Χαμηλό pH Good Morning Gel Cleanser

    Καλύτερο καθαριστικό πετρελαίου δέντρου τσαγιού

    • και βήτα υδροξυ οξύ
    • Μέγεθος: 5.07 oz
    • Τιμή: $ 14

    Αφαιρέστε τη βρωμιά και το λάδι. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μειώνει την εμφάνιση των πόρων και μαλακώνει την υφή του δέρματος ενός ατόμου.

    Επιπλέον, η εταιρεία γράφει ότι αυτό το καθαριστικό είναι απαλλαγμένο από parabens, θειικά άλατα ή αλκοόλ.

    Ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μικρή ποσότητα αυτού του προϊόντος και να το μασάζ στο δέρμα του το πρωί και το βράδυ.