10 A pattanások legjobb teafaolajai

10 A pattanások legjobb teafaolajai

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

A teafaolaj egy illóolaj, amelyet gyakran használnak krémekben, krémekben, arcmaszkokban és tisztítószerekben. A teafaolajjal készített termékek a pattanásokra hajlamos betegek számára előnyösek lehetnek, a bejelentett gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságok miatt.

A pattanásokkal rendelkező személy pattanásokat és léziókat alakíthat ki az olaj felhalmozódása miatt a pórusokban. Az állapot általában az arcot érinti, de a hátul és a mellkason is előfordulhat. Noha az emberek kezelhetik a pattanásokat számos aktuális és orális termékkel, amely rendelkezésre áll a vény nélkül, és receptre, néhányan szeretnék kipróbálni egy természetes kezelést, például az illóolajokat. A

teafaolaj a bőrápolási termékek gyakori összetevője, és azt állítják, hogy a pattanások számára hasznos tulajdonságokkal rendelkezik.

Ez a cikk megvizsgálja ezeket az előnyöket, feltárva néhány olyan terméket, amelyet egy személy online megtalálhat, és megvitatja, hogy mely tényezőket kívánja figyelembe venni a pattanások kezelése során.

Gyors linkek

  • A legjobb teafaolaj minden bőrtípushoz: ERA Organics teafaolaj -arc tisztítószer
  • A legjobb teafaolaj a kitörések megelőzéséhez: Keeva Organics pattanáskezelő krém
  • A legjobb kegyetlenségmentes teafaolaj: Nexon botanika Organic teafaolaj
  • A legjobb teafaolaj tisztításhoz: Kézműves keverék a teafa illóolajat
  • A legjobb könnyű teafaolaj-hidratáló: Dr. Jart+ Teatreement hidratáló
  • A legjobb teafaolaj környezetbarát csomagolással: Sunday Riley UFO Ultran- Klarifikációs Faceolaj
  • A legjobb teafa> Olaj mélytisztító: COSRX alacsony ph jó reggelt géltisztító
  • A legjobb teafaolaj a sportolók számára: természetes gazdagság Organic teafaolaj
  • A legjobb teafa -olaj éjszakai maszk: A Body Shop teafa Ingerfekcióellenes éjszakai maszk
  • A legjobb természetes teafaolaj-maszk: Innisfree az igazi sajtmaszkom

Mi az a teafaolaj?

A teafaolajat az ausztrál melaleuca alternifolia növény leveleiből desztillálják. Ezt is „Melaleuca olajnak” is nevezik.

A Nemzeti Komplementer és Integrációs Egészségügyi Központ (NCCIH) azt írja, hogy az emberek a teafaolajat pattanások, sportoló lábának, tetvének, körömgomba, szempilla atkáknak, vágásoknak és rovarcsípéseknek a kezeléseként népszerűsítik.

Gyakran használják a tőzsdén kívüli (OTC) bőrápolási termékekben a bejelentett gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokhoz. Az embernek nincs szüksége receptre a teafaolaj -termékek vásárlásához.

potenciális előnyök

A kutatások azt sugallják, hogy a teafaolajnak számos előnye lehet.

Egy régebbi tanulmány megállapította, hogy az 5% -os teafaolaj -gél kezelése segíthet enyhíteni az enyhe vagy mérsékelt pattanásokat.

Ezen felül egy kis 2016-os tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a teafaolaj-gélben végzett 12 hetes kezelés nem okoz súlyos mellékhatásokat és jelentősen javult az enyhe vagy közepes pattanások esetén. A tanulmányban felsorolt mellékhatások magukban foglalják a hámozást, a szárazságot és a méretezést, de ezek mindegyike önmagában eltűnt.

Egy másik 2016 -os tanulmány megjegyzi, hogy a teafaolaj alkalmasak lehetnek az olajos bőrű emberek számára, mivel ez elősegítheti a felesleges olaj leküzdését és csökkentheti a pórusok méretét.

potenciális kockázatok

A Nemzeti Kiegészítő és Integrációs Egészségügyi Központ szerint az embernek nem szabad lenyelnie a teafaolajat, mivel ez zavart, légzési problémákat és az izomkoordináció elvesztését okozhatja (ataxia). Ez kómát is okozhat.

Valójában ez az esettanulmány elmagyarázza, hogy egy 18 hónapos csecsemőnek sürgősségi figyelmet igényelnek, amikor a teafaolajat lenyelte. Fejlesztették ki a központi idegrendszer depresszióját és légzési zavarát.

A Memorial Sloan Kettering Cancer Center néhány mellékhatást megemlít, amelyek aktuális teafa termékekkel fordulhatnak elő. Ide tartoznak:

  • Viszketés
  • Redness
  • duzzanat
  • Mellszövet -nagyítás férfiakban

Továbbá, a szervezet azt tanácsolja, hogy az érzékeny bőrűek elkerüljék a teafaolaj használatát, mivel fennáll a kiütés és más bőrreakciók kialakulásának veszélye.

Bár a kutatások azt sugallják, hogy az illóolajoknak lehetnek bizonyos egészségügyi előnyei, fontos megjegyezni, hogy az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség (FDA) nem figyeli vagy szabályozza ezek tisztaságát vagy minőségét. Az embernek az illóolajok használata előtt kell beszélnie egy egészségügyi szakemberrel, és biztosan meg kell vizsgálni a márka termékeinek minőségét. Az embernek mindig elvégeznie kell egy javítási tesztet, mielőtt új illóolajat kipróbálna.

Hogyan választottuk meg

Medical News ma olyan termékeket választ, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

  • Ár: A termékek a költségvetés széles skálájához kaphatók.
  • Összetevők: A termékek egyértelműen sorolják fel az összes összetevőt.
  • Bőr Aggűek: A termékek egy speciális bőrproblémát céloznak meg, mint például a szárazság, az olajosság vagy az öregedés.
  • Biztonság: A termékek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek biztonságosak a helyi használatra.
  • Megnevezhető: A termékek olyan vállalkozásoktól származnak, amelyek betartják az iparág legjobb gyakorlatait.

Legjobb teafaolaj -termékek

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején.

ERA Organics teafaolaj -arc tisztítószer

A legjobb teafaolaj minden bőrtípushoz

  • Fő összetevők: Teafaolaj, aloe vera, gránátalma Magolaj, St. John’s Wort és szalicilsav
  • Méret: 8 folyékony uncia (fl oz)
  • Ár: 17,36 USD

ERA szerves anyagok ajánlja ezt az arctisztítót minden bőrtípushoz. A cég úgy tervezte ezt a terméket, hogy eltávolítsa a felhalmozódást, megtisztítsa a pórusokat és javítsa a bőr textúráját.

A gyártó azt állítja, hogy csökkenti a pattanások tisztításán kívül a bőrpírot és az irritációt. Ez miatt ez a tisztítószer jó választás lehet azoknak az egyéneknek, akiknek zsíros bőrük, krónikus száraz bőrük vagy mindkettőjük van.

Ezenkívül a gyártó azt állítja, hogy ez a tisztítószer kegyetlenségmentes és nem gyakorló hatással van. Az ERA Organics azt javasolja, hogy a felhasználók napi kétszer alkalmazzák a terméket, és az öblítés előtt körkörös mozgással masszírozzák a bőrbe.

üzlet most

keeva szerves anyagok pattanáskezelő krém

Legjobb teafaolaj a kitörések megelőzésére

  • Fő összetevők: teafaolaj, olívaolaj, E -vitamin , és a szezámmagolaj
  • Méret: 1 oz
  • Ár: 17,57 USD

Keevan Organics megfogalmazta ezt A bőr simább megjelenéssel. A vállalat azt állítja, hogy megakadályozza a jövőbeni kitöréseket, és nem okozhat szárazságot.

A termékleírás kimondja, hogy a krémnek könnyű textúrája van, és egy személy használhatja hidratálóként, tonerként vagy tisztítószerként.

üzlet most

nexon botanika Organic teafaolaj

A legjobb kegyetlenség nélküli teafaolaj

  • Fő összetevő: Teafa illóolaj
  • Méret: 1 fl oz
  • Ár: 12,50 USD

Ezt a teafaolajat olyan emberek számára készítik, akiknek pattanások, száraz bőr vagy sportoló lábuk van. Az emberek azt is felhasználhatják, hogy segítsék a fejbőr szárazságának enyhítését.

A vállalat azt állítja, hogy nem teszteli termékeit állatokon.

A gyártó azt javasolja, hogy keverje el ezt a terméket egy közepes láncú triglicerid (MCT) olajjal, mielőtt közvetlenül a bőrre felhordja.

Az ember is javítást végezhet, mielőtt ezt a terméket a nagyobb bőr területein használja, hogy ellenőrizze az allergiás reakciókat. Az embereknek meg kell tartaniuk a teafaolaj -termékeket a háziállatok elérhetetlenségétől, mivel mérgezőek lehetnek.

üzlet most

kézműves keveri a teafa illóolajat

legjobb teafaolaj tisztításhoz > Méret: 4 fl oz
  • Ár: 16,95 USD
  • Ez a kézműves keverék termék egy borostyán üvegből származik, hogy megvédje a terméket az UV -sugarak ellen. Ezenkívül van egy csepegtetője, amely segít az embereknek a megfelelő mennyiségű termék felhasználásában.

    A vállalat azt állítja, hogy illóolajait független laboratóriumok tesztelik, hogy garantálják azok minőségét és hatékonyságát.

    Egy ember keverheti ezt a teafaolajat hordozóolajjal a bőrükhöz.

    üzlet most

    Dr. Jart+ Teatreement hidratáló

    A legjobb könnyű teafaolaj -hidratáló

    • Fő összetevők: Teafa -levél kivonat, niacinamid és szalicilsav
    • Méret: 50 milliliter (ml)
    • Ár: 35 USD

    Dr. Jart ezt a hidratálót könnyűnek tervezte, olyan képlettel, amely Will Will Will Will Will Will nem eltömő pórusok. Célja, hogy kiegyensúlyozza a bőr pH -ját és a nedvességszintet anélkül, hogy bármilyen irritációt vagy szárazságot okozna. Növény- és virágkivonatokat is használ a bőr hidratálására és megnyugtatására.

    A cég weboldala szerint ez a termék csökkentheti a bőr faggyát is. A gyártó egy kis klinikai vizsgálatot idéz elő, amely 4 hétig tartott, és 18,7% -kal csökkent a faggyú szintben. Nem említik, hogy a tanulmányt a társaságtól függetlenül végezték -e.

    A cég ajánlja ezt a terméket az olajos és kombinált bőr számára.

    Az ember ezt a teafa hidratálót közvetlenül a bőrük megtisztítása után alkalmazhatja.

    üzlet most

    vasárnap Riley U.F.O. Ultraklarifikáló arcolaj

    A legjobb teafaolaj környezetbarát csomagolással

    • Fő összetevők: Teafaolaj, fekete köménymagolaj, 1,5% szalicilsav és licorice Gyökér
    • Méret: 0,5 és 1,18 fl oz
    • Ár: 40 USD -tól kezdődik

    A vasárnap Riley pattanáskezelő arcolaj célja, hogy segítse a zsúfolt zsúfolt tisztaságot. pórusok, megakadályozzák a mitesszeket és felvilágosítják a sötét foltok megjelenését.

    Az ember felhordhatja az olajat az arcára, a nyakára és a mellkasára, miután megtisztítják a bőrt, nappal vagy éjszaka. A társaság azt írja, hogy az olaj gyorsan felszívódik a bőrbe.

    A vasárnapi Riley azt állítja, hogy kegyetlenségmentes termékeket állít elő, és elkötelezi magát a fenntartható csomagolás, az újrahasznosított pép táblák és a környezetbarát tinták felhasználása mellett.

    üzlet most

    cosrx alacsony pH jó reggelt géltisztító

    A legjobb teafaolaj mély tisztítószer

    • Fő összetevők: Teafa levélolaj, Primrose Oil, és béta -hidroxisav
    • Méret: 5,07 oz
    • Ár: 14 USD

    Ez az arcmosás a bőrön szelídnek tűnik, és célja, hogy arra törekszik Távolítsa el a szennyeződéseket és az olajat. A társaság azt állítja, hogy csökkenti a pórusok megjelenését és enyhíti az ember bőrének textúráját.

    Továbbá, a társaság azt írja, hogy ez a tisztítószer parabének, szulfátok vagy alkoholoktól mentes.

    Az ember felhasználhat egy kis mennyiségű terméket, és reggel és este masszírozhatja a bőrükbe.