Allison je uzorkovala nekoliko mini kruhova koje smo prodali J.V.

Allison je uzorkovala nekoliko mini kruhova koje smo prodali J.V.

Umirao sam zbog malo gooey brownieja nakon odlaska, ali čini se da je naša grupa prolazila pored priznavanja mog zahtjeva. Pretpostavljam da je to dobra stvar!

Umjesto toga, imao sam veliku zdjelu granole s mlijekom kad sam se vratio kući. Ugljikohidrati su zvali.

‘Twas super zabavan dan, i mislim da sam možda pobjegao bez mamurluka!

pivo je ukusno.

Hvala zahvaljujući Quaker za sponzoriranje ovog posta.

Obični bademi su dobri … ali smatram da je aromatizirani bademi okus još bolje. Vjerojatnije ću pojesti ovu superhranu ako im imaju malo više složenosti. Uvijek tražim užinu prilagođenu proteinima za spajanje sa svježim voćem u popodnevnim satima, a ovo su mi bili cijeli tjedan. Bademi čine tako sjajnu zalogaj // Čokoladna tornja bez brašna s poširanom kruškom, makadamijom, razmišljenim vinom i izgorjelim šećerom // izgorjeli šećer //. Mousse od kikirikijevog maslaca s želeom od repe, anđeoskom kolaču i krhkim

Sveti Moly bio je to fenomenalna večera – ostavila sam potpuno ispunjena novim znanjem o hrani i rekla samu hranu! Nadam se da ćemo to moći opet, možda u jesenskoj sezoni za različite sastojke. Zahvaljujući Karen + Julie na fenomenalnoj noći!

____ ____RUDIJU. Smoothie sa špinatom, zobi, mlijekom, jogurtom i bananom i malo kave

Imali smo nisku subotu zbog kiše i prohladnog vremena, ali proveo sam neko vrijeme pripremajući trijem za nadolazeće proljetno vrijeme meteorologe Obećavajuće!

Obrisao sam svaku pojedinačnu policu na trijemu (koji je bio prljav!)

pa čak i usisavao, progutao i obrisao podove

subotnje navečer Karen + Julie vratio se za domaće pizze kod našeg mjesta

jaje na vrhu Mattove domaće kore

i gljiva i dimljena gouda.

Imali smo i salatu, a noć smo završili s Karenovim klasičnim cheesecakeom prekrivenim jagodama i mangom

Bio je to vikend ispunjen hranom, a nadam se da će tjedan ispunjen suncem tjedan ispunjen suncem naprijed !!

Više postova iz Kath:

Mislio sam da nemam puno toga za reći o prvom tromjesečju trudnoće, ali dok sjedim da pokušam staviti neke od toga Moje misli u riječi, imam milijun stvari za reći! Mislim da sam sve to u bocu i ignorirao, a sada kad se u drugom tromjesečju osjećam bolje i uvjerenije, osjećam potrebu da sve to ispljunem.

Gdje započeti? Možda s pozitivnim testom. Neke se stvari nikad ne mijenjaju, a bit će puno poput prošlih komentara.

ttc

pa baš kao i prošli put kad je došlo vrijeme da počnete imati dijete, Pomislila sam: “Ne želim se miješati ni s jednim od alata i samo želim pričekati i vidjeti što se događa.” I baš kao što je prošli put taj plan dan kasnije izašao kroz prozor. Ja sam osoba s podacima i ne mogu ga gluconol kako koristiti kliknite sada ovdje poreći. Stoga sam počeo bilježiti putem aplikacije Fertility Friend i koristeći ovulacijske trake kako bih mogao bolje predvidjeti što se događa u mom tijelu.

Rekao sam vam da smo zatrudnili u prvom pokušaju, a zatim izgubili Ta trudnoća do ranog pobačaja. To je bio moj prvi ciklus nakon uklanjanja mog IUD -a, i tako da zatrudne odmah, bilo je veliko iznenađenje. Mislio sam da sam, budući da sam stariji, možda će potrajati neko vrijeme, možda, ovoga puta.

Contents